Om betygsättning

Vi på Skolappar recenserar endast appar som vi tycker är bra och vill rekommendera. Betygsättningen är därför alltid 3, 4 eller 5.

Det är recensenten som avgör betyget. I de fall recensenten är tveksam tar han/hon hjälp av andra i redaktionen. Oavsett betyg lyfter vi fram förbättringsområden om vi anser att det finns sådana. Då och då får vi appar kostnadsfritt från utvecklarna. Betygen i recensionerna påverkas inte av detta. Betygen tar inte hänsyn till apparnas pris.

Hjälp oss att bli bättre

Vår ambition är att försöka spegla både funktionalitet och innehåll i apparna, både genom recension och betyg. Vi gör även vårt bästa för att koppla användningsområdena till Lgr 11. Alla upplever dock saker olika. Du och dina elever kanske hittar helt andra användningsområden eller tycker helt annorlunda när det gäller betygssättning. Betyg är subjektivt. Recensioner är subjektiva. Om du upplever en app på ett annat sätt, eller tycker att vi har missat någonting i en recension – skriv gärna en kommentar! Det är till glädje både för oss och andra! Är kommentaren riktigt bra kan det hända att du får ett litet tack i din brevlåda. 🙂

Twitter
Recensenter
Facebook